Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer uw bouwer met gevoel voor karakter en stijl
Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Nieuwspagina particulieren van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Particuliere projecten van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Contactgegevens Bouwservice Meboer Apeldoorn - neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Home | Particulier | Zo werken wij

© Bouwservice Meboer 2013

Zo werken wij

Wij realiseren úw bouwwensen. U bepaalt, wij voeren uit. Natuurlijk doen we dat in nauw overleg. Wij nemen globale ideeen en plannen  uw plannen persoonlijk met u door. Wij brainstormen graag met u over het ontwerp, doen u ideeen en oplossingen aan de hand, regelen de vergunningsaanvraag, adviseren u over bouwmaterialen en voeren de bouw inclusief de benodigde installaties voor u uit.


Op uw verzoek gaan we zelfs met u op pad om u te ondersteunen in uw aankoop van een keuken of badkamer. Wilt u juist een aantal zaken zelf doen? Ook dat kan. We stemmen dan vanzelfsprekend goed met  elkaar af. Wij maken heldere afspraken en leggen die ook vast. Zodat u precies weet waar u aan toe bent.


We laten uw huis netjes achter en nemen ons afval mee. Wij leveren graag goed werk af maar werken ook met plezier. Een goede samenwerking onderling én met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Tevreden klanten zien ons graag terug!

  

Home

Nieuws

Projecten

Contact