Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Nieuwspagina zakelijk van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Zakelijke projecten van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Contact gegevens Bouwservice Meboer, neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte
Ondernemingen en Zakelijke Dienstverleners - Bouwservice Meboer Apeldoorn
Woonorganisaties & Maatschappelijke Dienstverleners - Bouwservice Meboer

Home | Zakelijk

Home

Nieuws

Projecten

Contact

Welkom bij Bouwservice Meboer – Zakelijk

Als Allround Bouwspecialist kunnen wij de zakelijke markt in de regio uitstekend bedienen.

Ons vakoverstijgend denken en doen werkt  heel praktisch  als het gaat om de uitvoering van het algemeen onderhoud. En blijkt steeds weer van grote toegevoegde waarde als creativiteit , flexibiliteit en integrale oplossingen nodig zijn. Ons klantenbestand is zeer gevarieerd en legt een grote differentiatie aan opdrachten bij ons neer.


M.b.t. huisvesting en huisinstallaties, maar ook m.b.t. productie-installaties denken en doen wij graag met u mee. Of het nu gaat om een bedrijfsgebouw, een kantoorgebouw, een woongebouw of een maatschappelijk gebouw zoals een zorggebouw of een school. En of het nu gaat om het gebouw zelf, of de inrichting ervan. Wij denken graag mee in de uitwerking van uw ideeeën.

Het wensenpakket van u als eindgebruiker vormt daarbij voor ons altijd de leidraad. Onze kracht komt vooral naar voren in werkzaamheden met een grote mate van diversiteit of in een omgeving waar door de tijd heen werkzaamheden van diverse aard gedaan moeten worden. Door ons vakoverstijgend denken en werken en onze integrale aanpak worden globale ideeen creatief en vlot uitgewerkt en uitgevoerd. Wijzigingen kunnen soepel worden ingepast. Onze mensen zijn gewend te werken in een omgeving waarin soms ook het ‘’werk’’ door moet gaan. Zij houden daar  vanzelfsprekend rekening mee.

  

Lees verder

Ondernemingen en Zakelijke Dienstverleners

Onze integrale, vakoverstijgende aanpak komt in bedrijfsomgevingen uitermate goed tot zijn recht. Globale ideeen worden in nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers creatief en vlot uitgewerkt en uitgevoerd. We houden daarmee zo goed als mogelijk is rekening met uw werkzaamheden en planning. Wijzigingen passen we soepel in. Of het nu gaat om gebouwgebonden werkzaamheden en installaties (denk aan het realiseren of verbouwen en afwerken van kantoren, aanbrengen van brandscheidingen, verdiepingsvloeren en raampartijen, hijsinstallaties  en stalen bordessen en de stroomvoorziening)

Lees verder

Maatschappelijke organisaties

Woonorganisaties & Maatschappelijke Dienstverleners

Als  maatschappelijke organisatie kunt u   volop profiteren van onze inbreng. Zoals Woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, Scholen, Dag- en Woonvoorzieningen voor gehandicapten en ouderen. Wij voeren graag het totaalonderhoud voor u uit. Denken met u mee over aanpassingen aan of renovatie van uw appartementencomplex, de verbouwing of herindeling  van uw zorginstelling, het geschikt maken van een woning of de inrichting ervan voor senioren of minder- validen of het bouwen van een boomhut op het speelterrein van de school.

© Bouwservice Meboer 2013