Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer uw bouwer met gevoel voor karakter en stijl
Bouwservice Meboer Apeldoorn - Allround Bouwspecialist voor de zakelijke markt
Contactgegevens Bouwservice Meboer Apeldoorn - neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Home | Bouwservice Meboer

© Bouwservice Meboer 2013

Even voorstellen

Sinds 1997 biedt het door Jan Meboer gestarte Bouwservice Meboer u één adres voor het realiseren van uw optimale huisvesting .

Ons bedrijf  heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een allround bouwspecialist voor particulieren en bedrijven.  Een modern bedrijf,  met traditionele  waarden en een groot oog voor het klantbelang.


Onze werkzaamheden omvatten bouw, onderhoud, renovatie en installaties;  van engineering tot uitvoering, voor de particuliere én zakelijke markt.

Het wensenpakket van u als eindgebruiker vormt voor ons altijd de leidraad. 

In een klein team van vaste mensen komt een schat aan kennis en ervaring bij elkaar.

Voor al uw zaken één aanspreekpunt,  dat neemt u veel werk en zorg uit handen.


 Zo is Jan Meboer zelf van vele markten thuis:  een brede kennis en ervaring op het gebied van bouw, werktuigbouw, én installaties, van engineering tot uitvoering, blijkt steeds van grote waarde. Ons goed op elkaar ingespeelde team van vaste mensen is sterk in het  vakoverstijgend denken en werken. Met alle disciplines in één hand zijn wij sterk in het managen en uitvoeren van projecten waarin verschillende vakrichtingen samenkomen. Voor grote werken putten we uit een vast netwerk van onderaannemers.


Onze mensen zijn gewend hun werk te doen in een omgeving waarin soms nog gewoon gewoond of gewerkt wordt. En houden daar zoveel als dat kan rekening mee.

Onze werkwijze maakt ons creatief en flexibel. Dit bevordert de voortgang en komt de kwaliteit  ten goede.

  

Particulier

Zakelijk

Contact