Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Nieuwspagina particulieren van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Particuliere projecten van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Contactgegevens Bouwservice Meboer Apeldoorn - neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Zo werkt Bouwservice Meboer: Wij realiseren úw bouwwensen. U bepaalt, wij voeren uit.
Bouwservice Meboer bouwt op maat! Wij realiseren zowel kleine aanpassingen als complete bouw, aanbouw, verbouw tot en met de installaties en de afwerking, zoals het stuc- en schilderwerk.
Bouwservice Meboer Apeldoorn bouwt met gevoel voor stijl!

Home | Particulier

Home

Nieuws

Projecten

Contact

© Bouwservice Meboer 2013

Welkom bij Bouwservice Meboer – Particulier

Een moderne bouwer met gevoel voor karakter en stijl.


Onder het motto Bouwen Zonder Zorgen biedt Bouwservice Meboer u één adres voor ontwerpen, vergunningaanvragen, bouw, onderhoud en installaties. U kunt bij ons aankloppen voor nieuwbouw, aanbouw en verbouw maar ook voor onderhoud of kleinere aanpassingen aan en in uw woning. Bouwen is voor veel mensen een leuke, maar ook spannende zaak. Wij realiseren graag uw bouwwensen. Van ontwerp tot realisatie, van kleine aanpassingen tot en met complete bouw en afwerking, inclusief de benodigde installaties. Wij leveren een totaalpakket. Maar u kunt natuurlijk ook van een beperkte dienstverlening gebruik maken. Wij staan u graag bij met raad en daad! Wij zijn in het bijzonder sterk in het bouwen op maat en werken met gevoel voor stijl. Wij realiseren uw wensen zoals u dat wilt, volgens onze hoge kwaliteitseisen.

Zo werken wij

Wij realiseren úw bouwwensen. U bepaalt, wij voeren uit. Natuurlijk doen we dat in nauw overleg. Wij nemen uw globale ideeen en plannen persoonlijk met u door. Wij brainstormen graag met u over het ontwerp, doen u ideeen en oplossingen aan de hand, regelen de vergunningsaanvraag, adviseren u over bouwmaterialen en voeren de bouw inclusief de benodigde installaties voor u uit.

Lees verder

Lees verder

Wij bouwen op maat

Wij leveren een totaalpakket, of delen daarvan. Wij realiseren zowel kleine aanpassingen als complete bouw, aanbouw, verbouw tot en met de installaties en de afwerking, zoals het stuc- en schilderwerk. Wilt u een nieuwe woning of schuur of alleen een luifel boven uw deur, een nieuwe keuken, badkamer, dakkapel, serre of veranda?

Lees verder

Met gevoel voor stijl

Stijl is essentieel. Stijl beinvloedt het karakter en de sfeer van uw huis.  Wilt u uw jaren 30-woning verbouwen of renoveren met behoud van karakter en stijl? Of wilt u juist een eigentijdse restyling van uw woning? Vergroot de verkoopkansen van uw huis  door uw huis aantrekkelijker te maken voor een bepaalde of juist bredere doelgroep.