Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer Apeldoorn - Allround Bouwspecialist voor de zakelijke markt
Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Nieuwspagina zakelijk van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Zakelijke projecten van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Contact gegevens Bouwservice Meboer, neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte

Home | Zakelijk | Ondernemingen

© Bouwservice Meboer 2013

Ondernemingen en Zakelijke Dienstverleners

Onze integrale, vakoverstijgende aanpak komt in bedrijfsomgevingen uitermate goed tot zijn recht. Globale ideeen worden in nauwe samenspraak met onze opdrachtgevers creatief en vlot uitgewerkt en uitgevoerd. We houden daarmee zo goed als mogelijk is rekening met uw werkzaamheden en planning. Wijzigingen passen we soepel in.


Of het nu gaat om gebouwgebonden werkzaamheden en installaties (denk aan het realiseren of verbouwen en afwerken van kantoren, aanbrengen van brandscheidingen, verdiepingsvloeren en raampartijen, hijsinstallaties  en stalen bordessen en de stroomvoorziening) of om productie-installaties (perslucht, gas en onthard water, besturingstechniek of het aansluiten van machines en productie-apparatuur. We hebben ook veel plezier in het meedenken en mee-ontwikkelen van eenmalige productie- en testopstellingen. Waarna we het resultaat van denkwerk natuurlijk ook graag omzeten in een reëel product.


Onze mensen zijn gewend te werken in een omgeving waarin vaak ook het reguliere werk  gewoon door moet gaan. Zij houden daar  vanzelfsprekend rekening mee.

  

Home

Nieuws

Projecten

Contact