Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer uw bouwer met gevoel voor karakter en stijl
Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Nieuwspagina particulieren van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Particuliere projecten van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Contactgegevens Bouwservice Meboer Apeldoorn - neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Bouwservice Meboer heeft een artikel in het magazine Stad in Bedrijf februari 2013

Home | Particulier | Nieuws

Home

Nieuws

Projecten

Contact

© Bouwservice Meboer 2013

BTW Verbouw naar 6%

Per 1 maart aanstaande wordt het BTW-tarief op bestaande bouw verlaagd van 21 naar 6%. De exacte uitwerking is nog niet bekend; op dit moment wordt nog gewerkt aan de uitvoeringsregeling. Dat verbouwen daarmee goedkoper en voor meer mensen haalbaar wordt staat echter wel vast. Het betreft een tijdelijke maatregel tot

31-12-2014

  

Bouwservice Meboer in Stad in Bedrijf

Kiwa heeft afgelopen maand zijn nieuwe geavanceerde testlaboratorium feestelijk in gebruik genomen. Bouwservice Meboer tekende voor het ombouwen van een opslaghal tot deze nieuw ingerichte hal met diverse bedrijfsruimten en kantoren voor het testen en certificeren van gas- en waterdistributiematerialen en -systemen ...

Lees verder

BSM deelnemer NVM Makelaarscampagne

BSM is geselecteerd als exclusief branchedeelnemer aan de NVM Makelaarscampagne in Regio Apeldoorn. Bij het ondertekenen van het voorlopig koopcontract krijgt de koper een pennencassette met vouchers. Onze voucher biedt een gratis veiligheidscheck; bij opdracht geven wij een korting van 15% op materialen.  De campagne gaat in maart 2013 van start.

BSM erkend leerbedrijf

door Fundeon, vakopleider in de branche. Jonge mensen, op weg naar hun MBO-diploma, gaan een dag per week naar school en werken vier dagen per week bij ons, om onder begeleiding van onze leermeester de benodigde praktijkervaring op te doen en toetsen af te leggen. Wij werken hierbij samen met Bouwstarters.