Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer Apeldoorn - Allround Bouwspecialist voor de zakelijke markt
Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Nieuwspagina zakelijk van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Zakelijke projecten van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Contact gegevens Bouwservice Meboer, neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte
Bouwservice Meboer heeft een artikel in het magazine Stad in Bedrijf februari 2013

Home | Zakelijk | Nieuws

© Bouwservice Meboer 2013

Home

Nieuws

Projecten

Contact

Nieuw bedrijfspand Laan van de Kreeft

Medio 2012 heeft Bouwservice Meboer zijn nieuwe bedrijfspand aan de Laan van de Kreeft op Industrieterrein Apeldoorn Noord II betrokken. Ons pand heeft een ruime, goed geoutilleerde werkplaats met magazijn, een goed toegerust kantoor en personeels- faciliteiten. Mooi centraal gelegen en van alle faciliteiten voorzien zijn we lokaal en regionaal snel ter plaatse en kunnen we onze klanten nog beter bedienen.

BSM deelnemer NVM Makelaarscampagne

BSM is geselecteerd als exclusief branchedeelnemer aan de NVM Makelaarscampagne in Regio Apeldoorn. Bij het ondertekenen van het voorlopig koopcontract krijgt de koper een pennencassette met vouchers. Onze voucher biedt een gratis veiligheidscheck; bij opdracht geven wij een korting van 15% op materialen.  De campagne gaat in maart 2013 van start.

Bouwservice Meboer in Stad in Bedrijf

Kiwa heeft afgelopen maand zijn nieuwe geavanceerde testlaboratorium feestelijk in gebruik genomen. Bouwservice Meboer tekende voor het ombouwen van een opslaghal tot deze nieuw ingerichte hal met diverse bedrijfsruimten en kantoren voor het testen en certificeren van gas- en waterdistributiematerialen en -systemen ...

Lees verder

BSM erkend leerbedrijf

door Fundeon, vakopleider in de branche. Jonge mensen, op weg naar hun MBO-diploma, gaan een dag per week naar school en werken vier dagen per week bij ons, om onder begeleiding van onze leermeester de benodigde praktijkervaring op te doen en toetsen af te leggen. Wij werken hierbij samen met Bouwstarters.