Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Bouwservice Meboer Apeldoorn - Allround Bouwspecialist voor de zakelijke markt
Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!
Nieuwspagina zakelijk van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Zakelijke projecten van Bouwservice Meboer Apeldoorn
Contact gegevens Bouwservice Meboer, neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passende offerte

Home | Zakelijk | Maatschappelijke organisaties

© Bouwservice Meboer 2013

Woonorganisaties & Maatschappelijke Dienstverleners

Als  maatschappelijke organisatie kunt u   volop profiteren van onze inbreng.

Zoals Woningcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, Scholen, Dag- en Woonvoorzieningen voor gehandicapten en ouderen. Wij voeren graag het totaalonderhoud voor u uit. Denken met u mee over aanpassingen aan of renovatie van uw appartementencomplex, de verbouwing of herindeling  van uw zorginstelling, het geschikt maken van een woning of de inrichting ervan voor senioren of minder- validen of het bouwen van een boomhut op het speelterrein van de school.   En voeren die aanpassingen ook voor u uit.


Facilitaire diensten zetten onze integrale kennis en kunde graag in bij het gebouwbeheer of het managen en uitvoeren van een verbouwing of herinrichting. Wij opereren daarbij vanzelfsprekend zeer zorgvuldig en integer. Wij zijn graag uw partner. Dat wij daarbij zeer zorgvuldig en integer opereren spreekt vanzelf. Onze mensen zijn gewend te werken in een omgeving waarin vaak  ook het reguliere wonen en werken door moet gaan. Zij houden daar  natuurlijk  rekening mee.

  

Home

Nieuws

Projecten

Contact