Bouwservice Meboer Apeldoorn, uw adres voor bouwen, verbouwen, restylen en herindelen van uw woning of bedrijf voor particulieren en zakelijk!

Bouwservice Meboer uw bouwer met gevoel voor karakter en stijl
Bouwservice Meboer Apeldoorn - Allround Bouwspecialist voor de zakelijke markt

Home | Bouwservice Meboer in Stad in Bedrijf

© Bouwservice Meboer 2013

Bouwservice Meboer in Stad in Bedrijf

SUCCESVOLLE TRANSFORMATIE VAN OPSLAGRUIMTE TOT TESTLABORATORIUM


Kiwa-project illustreert kennis en kunde Bouwservice Meboer


Kiwa heeft afgelopen maand zijn nieuwe geavanceerde testlaboratorium feestelijk in gebruik genomen. Bouwservice Meboer tekende voor het ombouwen van een opslaghal tot deze nieuw ingerichte hal met diverse bedrijfsruimten en kantoren voor het testen en certificeren van gas- en waterdistributiematerialen en -systemen. Naar volle tevredenheid. ,,Kiwa kreeg precies wat was afgesproken. We zijn super tevreden”, aldus Kiwa-manager Marco Mekes.


,,Globale ideeën werden creatief en vlot uitgewerkt en uitgevoerd. Daarbij werd goed rekening gehouden met onze werkzaamheden en planning. Ook heel belangrijk: wijzigingen werden soepel ingepast”, vervolgt de manager van Kiwa Gas Distributie Materialen. ,,Jan Meboer wist alle lijntjes en partijen knap bij elkaar te houden”.  


De werkzaamheden waren zeer divers, wat de complexiteit van dit project weergeeft. Zo werden brandscheidingen aangebracht,  verdiepingsvloeren en raampartijen, evenals kranen en kraanbanen en stalen bordessen. Ook  werden installaties voor perslucht, gas en onthard water aangelegd en elektrotechniek en besturingstechniek verzorgd. ,,Het aansluiten van machines en apparaten en het realiseren en afwerken van kantoren namen we ook voor onze rekening”, aldus Meboer, directeur/eigenaar van Bouwservice Meboer. Het verbouw- en inrichtingsplan ontwikkelden Kiwa en Meboer in nauwe samenspraak. ,,Het wensenpakket van de eindgebruikers vormde de leidraad”.


Een integrale opdracht zoals voor Kiwa is het Apeldoornse bedrijf op het lijf geschreven. Meboer zelf is van vele markten thuis:  een brede kennis en ervaring op het gebied van bouw én installaties, van engineering tot uitvoering, blijkt steeds van grote waarde.


Ook zijn medewerkers staan hun mannetje. ,,Ons goed ingespeelde team van vaste mensen is sterk in het  vakoverstijgend denken en werken. Met alle disciplines in één hand kunnen we projecten waarin verschillende vakrichtingen samenkomen goed managen en uitvoeren”. Voor grotere werken put Meboer uit een vast netwerk van onderaannemers. ,,Zo was Hollander Techniek in dit project een belangrijke samenwerkingspartner”.

  

Lees het magazine

Lees het artikel

Particulier

Zakelijk

Contact